Att tänka på innan du köper en dyr designerväska

Att bestämma sig för rätt designerväska är inte enkelt. Priset ligger oftast runt 10 000 kronor eller mer, vilket är mycket pengar för de flesta. Därför brukar det också ta ett tag innan man faktiskt bestämmer sig för att köpa en så dyr väska.

Något man däremot bör komma ihåg är att den rätta väskan är en sann investering. Det är just därför den är värd så mycket pengar. Däremot är det långt ifrån alla designerväskor som är investeringsvaror. Titta till exempel på Louis Vuittons Monogram Multicolor-modeller. De var en stor hit när de kom ut, men idag upplever många att det nästan är pinsamt att bli sedd med en sådan. Det kan låta arrogant, och det är inte menat att låta så, men det är likadant som att gå omkring i Buffalo-skor. De var väldigt inne på 90-talet, men idag är de raka motsatsen.

Det allra viktigaste du bör göra innan du köper en designerväska är alltså att göra research. Försök att få en uppfattning om vilka väskor som förblir moderna även efter 20 år – och som dessutom förblir i gott skick. Det är en sådan väska du bör välja.

shesha