Snygg, cool och superskön träningstopp

Träningskläder ska vara snygga och bekväma och kunna användas vid alla sorters aktiviteter. Tyget ska var svalt, bekvämt och lent mot kroppen.

Hur väljer du träningstopp?

Oavsett om du tränar lugnt, kanske promenerar eller kör tuffare träning kan du välja en topp som är mjuk, elastisk och fukttransporterande, detta gör att den inte känns fuktig. En sömlös struktur gör också att plagget har god ventilation. Det blir aldrig obehagligt och kladdigt när du svettas. Hur man känner sig betyder mycket, att vara svalare och och inte dyngsur under ett motionspass gör stor skillnad.

Aim´n är märket som har allt!

Det finns flera specialbutiker, även online, som säljer snygga och sköna träningskläder, men det är en av butikerna som sticker ut – speciellt för tjejer. Det är Aim´n, och här finns multifunktionella snygga träningstoppar för dam som du kan använda från workout till weekend. Hela klädeslinjen är spännande och innovativ – nästa generations aktivitetskläder. Du känner knappt att du har dem på dig, de är följsamma och bekväma. De långärmade träningstopparna Black Pace Midlayer Long Sleeve och Black Sheer Tech Long Sleeve är vackra, tuffa och svala. Precis allt man önskar sig av en snygg och skön sporttopp.

Recyclade kläder med ett mission

Aim´n är inte enbart snygga och innovativa kläder, det finns också en serie hållbara kläder som är recyclade. När Aim´n startade i Sverige år 2014 var det kvinnor som designade “athleisure clothes” för kvinnor och det har hela tiden funnits ett misson till att inspirera till självförtroende och positivt tänkande. Man ska följa sina drömmar och sitt hjärta! Man ska stärkas och älska sig själv!

Det finns toppar och tights för alla storlekar. Shoppen visar upp kvinnor, smala såväl som “big and beautiful” och det verkligt intressanta är hur snyggt och perfekt skuret kläderna sitter på alla. Croptops såväl som långa toppar sitter snyggt och stilrent. Aim´n är ett värdedrivet varumärke som vill skapa positivitet.

shesha