Bygg en basgarderob med klassiska kläder

Tycker du att du aldrig har något att ha på dig? Då ska du göra en garderobsrensning och investera i tidlösa klassiska plagg som du kan använda år ut och år in. Basgarderoben ska bestå av baskläder och riktiga klassiker som går att mixa och matcha med allt. Med klassiska plagg behöver du inte ha någon klädkris någonsin igen. Satsa på klassiska snitt och kvalitetsplagg. Det klassiska varumärket Ralph Lauren har många fina tidlösa plagg som passar till din basgarderob. Kläderna är också av hög kvalité så de kommer hålla flera år. De har allt från bas-t-shirts till den snygga klassiska vita skjortan. De har kläder för både kvinnor och män.

Plaggen du behöver i en basgarderob

Som kvinna behöver du en klassisk vit skjorta. Den går att använda i alla möjliga sammanhang. Jeans av någon modell som sitter bra och du känner dig snygg i. När du hittat ett par som är perfekta kan du köpa två. En stickad tröja är ett måste. Den kan du kombinera med byxor, kjol, klänning eller jeans. Den passar att använda året om. En svart kjol och en svart klänning hör hemma i basgarderoben. De funkar också att använda till olika tillfällen och kjolen går att kombinera i oändlighet. T-shirt i grått, svart eller vitt är perfekt att ha. Du kan med fördel ha en i varje färg om du vill. En skinnjacka och en trenchcoat är klassiska ytterplagg som aldrig går ur tiden. En kavaj hör också hemma i bassortimentet. Skor som du behöver är ett par pumps, vita sneakers och ett par ankelboots.

Är du man behöver du i stort sett samma kläder. Jeans i svart och blått, chinos, en casualskjorta och en finare skjorta, en stickad tröja, en collegetröja, t-shirt i vitt, grått och svart, vita sneakers, en klassisk rock, en kavaj och en kostym. Om du vill kan du lägga till en jeansjacka och en skinnjacka.

Köp några modeaccessoarer som sticker ut

Varje år när det kommer nya roliga modetrender kan du satsa på att köpa accessoarer eller något billigt plagg för att lyfta din look lite extra. Då kan du köpa mönster och utstickande färger. Det kostar såklart en slant att bygga en basgarderob men det kommer vara värt det.

shesha