Matcha din doft med dina kläder

Att kläderna är viktiga för utseendet vet de flesta men det många inte tänker på är att ens doft och parfym spelar en stor roll för dig och din stil. Parfym är en produkt som är personlig och en parfym kan dofta helt olika beroende på vilken person som bär den. Det beror nämligen på att hudens pH-värde skiljer sig från människa till människa och parfym doftar därför annorlunda beroende på vem som använder den. Är du osäker på vilken parfym som passar dig är ett tips att kolla in YSL parfym som har ett brett sortiment. Yves Saint Laurent har ikoniska dofter och är ett välkänt varumärke. Deras parfymer älskas att användas av såväl män som kvinnor och det finns något för alla. Dofterna upplevs ofta som väldigt lyxiga och originella. När du ska välja parfym är det viktigt att du hittar en som passar just dig, att den känns och doftar som dig. Vilken doft som fungerar på dig bestäms av din hjärna och du är den enda som kan välja rätt parfym till dig.

Parfymen som du bär ska ge dig glädje och välbefinnande

När du ska välja ut en parfym ska du fundera över vilka dofter som du gillar. Det kan vara exempelvis rosor, apelsin, hav, vanilj, nyklippt gräs och choklad. Det finns flera olika doftfamiljer, bland annat fräsch, blommig, kryddig och träig. Fråga dig sedan om dofterna du gillar är varma, kalla, luftiga, tunga, söta eller torra dofter. Det som du kommer fram till kommer ge dig en riktning om vart du bör börja leta. Sedan ska du testa, testa och testa lite till. Ju mer du testar desto lättare kommer du kunna bedöma doften och vilken uppfattning du har om den. Lägg ner tid på att hitta rätt, det kommer löna dig.

Doften ska matcha din stil

Om din doft och stil går ihop kan det göra stor skillnad, det kan ta din personliga stil till himmelska nivåer. Omgivningen ser din stil och får signaler av det du sänder ut genom kläder, agerande och personlighet. Allt detta förhöjs om du bär en doft som positivt förstärker allt du står för. En god stil kan nämligen förstärkas av en god doft. Att sticka ut på ett spännande sätt ger ett starkt intryck av stil. Tänk på att en doft ska anas när någon kommer på ett kortare avstånd, det ska inte lukta till andra sidan gatan. När du ska välja parfym så försök att utgå ifrån det du tycker doftar gott och samtidigt ha din stil och vad du vill utstråla i bakhuvudet. Försöka att hitta din signaturdoft och en huvudparfym. Sedan kan du ha en garderob av parfymer som du väljer att använda till olika tillfällen och kläder. Ett tips är att tänka på att ha en röd tråd genom allt som du bär och har med stil och mode att göra.

shesha