Kroppsform äpple

Har du smalare ben och lite bredare höfter, mage och axlar? Är magens omkrets större än bystens? Då är du med all sannolikhet kroppsform äpple – och du har säkert snygga ben! För att framhäva t.ex. benen och bysten finns det några enkla tips som snabbt trollar bort magen. Läs dem här nedan!

  • Breda byxor. Har du smala ben? Då kan ett par bredare jeans eller byxor fungera utmärkt. Även du som har lite kraftigare ben passar i bredare byxor. Det beror på att den typen av byxor balanserar överkroppen med underkroppen, framför allt om du har smalare ben.
  • Tunikor. Raka, luftiga tunikor passar dig utmärkt. Undvik åtsittande plagg som slutar precis under midjan, eftersom de framhäver magen. Välj istället tunikor eller längre tröjor som balanserar kroppen.
  • V-ringat med halsband. En lång, V-ringad tröja sätter fokus på bysten, framför allt om du väljer ett större halsband till. Välj helst en tröja som är lång för bästa effekt.

Tänk på att tipsen ovan bara är förslag. Du bör alltid välja kläder som du själv tycker att du passar i och känner dig bekväm i. Det är ju trots allt du som ska vara nöjd!

shesha