Tidlösa accessoarer

En look är inte komplett utan rätt accessoarer. Däremot ändras modet varje termin, vilket innebär att det som är inne idag oftast är ute inom ett år. Därför är det en bra idé att investera i högkvalitativa accessoarer som aldrig blir omoderna. Några exempel följer nedan.

  • Solglasögon. Välj helst ett par svarta solglasögon i klassisk modell, gärna från Chanel eller YSL, men även Burberry är ett bra val. Alla tre är experter på att designa tidlösa bågar som håller sig moderna årtionde efter årtionde – utan överdrift. Visst, de kostar en slant, men de kan hålla i 20 år.
  • Skärp. Ett snyggt skärp som aldrig går ur modet är klassikern från Hermés. Det finns många designers som tillverkar högkvalitativa skärp, men de byter sin logga så ofta att ett nytt skärp blir omodernt inom fem år. Exempel på sådana märken är Gucci och Dior.
  • Handväska. Precis som i valet av skärp och solglasögon gäller det att välja en modell av högsta möjliga kvalitet. Designen måste även den vara tidlös – annars är det kanske inte värt att investera så mycket pengar. En svart handväska i läder är alltid ett bra val.
shesha